Apróhirdetés | Fórum | Klubkártya | Kártyaelfogadó helyek | Legyen a partnerünk!

2018.04.22,
napja van.

Látógatóink száma: 1000093

PARTNEREINK:


Most 1 hónapig ingyen lehet rendszergazdája!
Partnereinknek ingyen szerver!


ISO 9001 vagy
ISO 14001 tanúsítványt
szeretne cégének? Kérjen ingyen ajánlatot itt!

Üdülési jog
adás-vétel csak
42Ft naponta!

Médiaajánlat | Impresszum/Adatvédelem
Megújult a vadásznet!

Kedves Látogató!

Immáron Ön a megújult vadasznet.hu oldalait járhatja végig.

A megújult honlap eddig megszokott és közkedvelt szolgáltatásai tovább bővültek egy olyan plasztikkártya alapú szolgáltatással, amellyel akár Ön és családja a jövőben mintegy 2.500 kártyaelfogadó helyen takaríthat meg készpénzt egész évben.

Ezúton ajánlom figyelmébe a Vadász Klubkártya szolgáltatatásait, amelyet partnerségben a Magyar Kedvezményhálózat országos árkedvezményt biztosító hátterével kínálunk Önnek.  

Ez a partnerség - ha Ön vállalkozó -, akkor vállalkozásának üzleti sikereket is magában hordozhat, amelyekről bővebb információt a „Legyen a partnerünk” menüpontunkban olvashat.

A vadasznet.hu több éves hagyományként a magánszemélyek részére továbbra is díjmentesen biztosítja az apróhirdetési lehetőségeket, vállalkozásoknak pedig nagyon kedvező ár mellett kínál banner reklámkampány lehetőséget az ország egyik leglátogatottabb vadászati portálján, a vadasznet.hu főoldalán elhelyezett banner reklámfelületen. Részletes médiaajánlatunk megtekintése után letöltheti a kapcsolódó reklámszerződést is.

A megújult vadasznet.hu portálon bizonyára Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatásokat.

Igyekeztünk könnyen kezelhető és egyszerű felülettel még népszerűbbé tenni vadászati portálunkat, amelynek böngészéséhez jó egészséget kívánok Önnek!

László Béla
ügyvezető igazgató

 

   
  © 2006 LURCHMANN KFT. Minden jog fenntartva!
Kezdő oldal!